ELBI Universul Electricelor.

Cea mai tânără entitate din grupul Elbi Electric & Lighting, Universul Electricelor este divizia care se adresează în mod direct specialiștilor și instalatorilor din domeniu, precum și tuturor clienților care au nevoie de soluții personalizate pentru proiectelor lor.

Complexitatea portofoliului de produse și furnizori, împreună cu dinamica fluxurilor operaționale, au facut din Universul Electricelor partenerul ideal pentru sute de proiecte personalizate.

 

Soluții complete pentru electricieni.

Diversitatea produselor și consilierea de specialitate, raspund solicitărilor cele mai variate, indiferent de domeniul de aplicabilitate sau faza de execuție în care se află proiectul tău.

Universul Electricelor, este locul de întâlnire al electricienilor, instalatorilor sau al specialiștilor care profesează în acest domeniu de activitate. Ne dorim, prin complexitatea soluțiilor oferite, să acoperim segmente din industrie în care execuția sau intreținerea instalațiilor electrice, este parte vitală. 

Imagine
Retea de magazine

Rețea magazine

9 Magazine cu specific electric, pe format DIY.

Oferta

Suport tehnic

Echipă dedicată pentru suport tehnic și ofertare.

E-commerce

eCommerce

Două platforme eCommerce - B2C, dedicate specialiștilor și nu numai.

Imagine

Liga electricienilor.

Dacă ești electrician, instalator sau pasionat de instalații electrice, și profesezi în acest domeniu, atunci alătură-te colegiilor tăi din Liga Electricienilor, programul de afiliere pentru specialiști.

Vino în magazinele noastre și completează formularul de înscriere, și vei putea beneficia de nenumărate bonusuri, promoții, prețuri speciale și multe alte surprize.

Furnizori diversificați

Explozia tehnologică din ultimii ani, nu a evitat nici industria electrică și energetică. Complexitatea și particularitățile proiectelor au crescut considerabil și solicitările clienților noștrii s-au diversificat. 

Astfel, au fost stabilite parteneriate cu un număr ridicat de furnizori, care prin diversitatea produselor și expertiza tehnică oferite, ne permit să rapundem eficient la orice solicitare indiferent de complexitatea acesteia, sau de bugetul alocat.

Imagine frunizori

Magazine

Rețeaua de magazine, este axa principală de dezvoltare a diviziei. Formatul de tip DIY al acestora, permite o expunere eficientă a produselor și o interacțiune mult mai dinamică cu clienții noștri. 

În prezent, există deschise 9 magazine în unele dintre cele mai importante municipii, urmând ca pe termen mediu sa se extindă numărul acestora până la 30.

Magazine img1
Magazine img2
Magazine img3

Magazine img3

Magazine img4
Magazine img5
Magazine img6
Imgine

Servicii

Adiacent produselor comercializate, prin intermediul echipei noastre de specialiști, sunt oferite diverse servicii conexe:

 • Suport tehnic și ofertare
 • Servicii de proiectare
 • Execuție și mentenanțe
 • Servicii de livrare
 • Servicii de garanție postimplementare
 • Programe de fidelizare pentru afiliați

B2C eCommerce

Cum portofoliul de produse este unul foarte vast și în același timp foarte dinamic, am dezvoltat pentru clienții și partenerii noștri, doua platforme de eCommerce. Acest lucru facilitează accesul cu ușurință la soluțiile oferite, și permite obținerea informațiilor necesare în timp real. 

Unde ne găsești

 • 1
  Magazin Sibiu
  B-dul. Alba Iulia nr. 14
  550052 Sibiu
  România
 • 2
  Magazin Bistrița
  Str. Libertății nr. 1A
  420170 Bistrița
  România
 • 3
  Magazin Târgu Mureș
  Str. Cutezanței nr. 25
  540457 Târgu Mureș
  România
 • 4
  Magazin Cluj-Napoca
  Str. Câmpina nr. 47
  400635 Cluj-Napoca
  România
 • 5
  Magazin Constanța
  Str. Aurel Vlaicu nr. 145
  900270 Constanța
  România
 • 6
  Magazin Ploiești
  Str. Stefan cel Mare nr. 10
  100568 Ploiești
  România
 • 7
  Magazin Timișoara
  Calea Stan Vidrighin nr. 20
  300571 Timișoara
  România
 • 8
  Magazin Oradea
  Piața Episcop Ignatie Darabanț nr. 15, Complex Galassini
  410235 Oradea
  România