Philips îți răsplătește fidelitatea !

Cumpără produse Philips LEDPhilips Ledinaire sau Philips Malaga LED, înscrie-te în campanie și poți câștiga vouchere eMAG pe care să le folosești cum dorești. 

Cumpără produse Philips LED și poți câștiga

​Îţi mulţumim pentru că ai încredere în noi și alegi produsele Philips LED sau Pila LED! Iar ca să-ţi răsplătim fidelitatea pe care ne-o oferi, ţi-am pregătit o surpriză: bucură-te în continuare de produsele preferate și poţi câștiga vouchere EMAG.

​Iată cum !

Cumpără surse de iluminat LED Philips sau Pila în perioada 15 Octombrie – 30 Noiembrie 2021. Apoi, înscrie-te la campanie și câștigă unul dintre următoarele premii, în funcţie de valorile acumulate în perioada promoţiei::

  • card cadou EMAG în valoare de 149 lei, pentru cumpărături de minim 1999 RON fără TVA
  • card cadou Emag în valoare de 399 lei, pentru cumpărături de minim 4999 RON fără TVA

* Important: Fiecare participant va putea obţine maxim două premii, câte unul din fiecare categorie, indiferent de valoarea cumulată a achiziţiilor în perioada de derulare a campaniei. După finalizarea campaniei, mai ai la dispoziţie o săptămână să-ţi înscrii factura.

Îți răsplătim fidelitatea cu vouchere eMAG

​De fiecare dată când ai ales produsele Philips LEDINAIRE și Philips Malaga LED, ne-ai arătat că ne ești fidel și că ai încredere în noi. Și pentru că apreciem asta, ne dorim să îți răsplătim fidelitatea cu premii pe măsură: vouchere EMAG, cu ajutorul cărora îți poți cumpăra ce îți dorești.

Primul pas este să cumperi corpuri de iluminat Philips LEDINAIRE și Philips MALAGA în perioada 15 Octombrie – 30 Noiembrie 2021. Apoi, înscrie-te la campanie pe site-ul www.startled.ro și câștigă unul dintre următoarele premii, în funcție de valorile acumulate în perioada promoției:

  • card cadou EMAG în valoare de 349 lei, pentru cumpărături de minim 4999 RON fără TVA
  • card cadou Emag în valoare de 599 lei, pentru cumpărături de minim 7999 RON fără TVA

Important: Fiecare participant va putea obţine maxim două premii, câte unul din fiecare categorie, indiferent de valoarea cumulată a achiziţiilor în perioada de derulare a campaniei. După finalizarea campaniei, mai ai la dispoziţie o săptămână să-ţi înscrii factura.

Campania este organizată la nivel național, de Signify împreună cu Elbi Electric & Lighting, și se desfășoară în perioada 15 Octombrie - 30 Noiembrie 2021. 

Campania este disponibilă exclusiv online, iar participarea poate fi făcută accesând site-ul www.startled.ro. Toate detaliile aferente acestei campanii pot fi regăsite accesând acest site.